© 2017 Ungdom i Oppdrag Skien Email: info@uioskien.no

Adresse: UIO Skien, Kongensgate 1, 3717 Skien, Norge.

Søk på DTS

BLA NEDOVER

IMPACT DTS

Ønsker du å bli bedre kjent med Gud som Far og som mester, og lære mer om hva det vil si å følge Jesus? Drømmer du om å krysse landegrenser, strekke egne grenser og se Guds grenseløse kjærlighet sette mennesker fri? På vår Impact DTS får du alt dette!

Impact DTS er en unik DTS som varer i åtte måneder.
Vi har et spesielt fokus på å nå tenåringer, og vi ønsker å utruste deg og gi deg en lidenskap for å tjenestegjøre blant ungdommer.

 

Impact DTS er perfekt for deg som har jobbet eller ønsker å lære mer om å jobbe med ungdommer både i og utenfor menighet.

Impact DTS handler om at vi som mennesker blir forandret gjennom en voksende relasjon til Jesus, gjennom dette så forandres også mennesker rundt oss.

    IMP - ACT

Impartation - Activation

 

 

Vi elsker å reise, og i løpet av DTS-en får du reise rundt i Norge, Europa og til et land i Afrika, Asia eller Sør-amerika. 

UNDERVISNING

De første månedene av skolen varierer mellom undervisningsuker og såkalte teamuker, hvor vi deler klassen inn i mindre team som drar til ulike steder i Norge. På den måten får du hele tiden praktisert det du lærer! PÅ en teamuke vil du jobbe med en lokal menighet, og med et hovedfokus på tenåringsarbeid.

Vi har fantastiske undervisere som underviser i teamer som Guds farshjerte, bønn & lovsang, Bibelen, evangelisering og misjon.

Du får også lederskapsundervisning og konkrete redskap for å utruste deg til å tjenestegjøre for tenåringer.

OUTREACH


 

Outreach varer i åtte uker og er til land utenfor Europa.
De seneste årene har vi dratt til land som

Colombia, India, Nepal, Tyrkia og Midtøsten.

Vi tror at Gud har kalt oss til å gi de gode nyhetene videre, slik at det som har forandret våre liv, også kan forandre andres.

Dette er en fantastisk mulighet til å strekke seg selv

og til å se Gud gjøre store ting. 

Kanskje dette blir første gang du ber for syke og ser helbredelse eller kanskje du får preke fremfor hundrevis av mennesker som kanskje aldri før har hørt evangeliet.

Det blir også praktisk arbeid og kids ministry.

Garantert en opplevelse for livet.

Middle East Outreach - 2016/17 DTS

India/Nepal Outreach - 2016/17 DTS

PRIS

59 000 NOK

Prisen inkluderer alle kostnader på undervisning, måltider, losji og reiseutgifter i løpet av skolen. Det som ikke er inkludert er reise til og fra DTS-en, noen få pensumbøker og eventuelle utgifter for visum og vaksiner.

DATO

Begynner

18. september, 2019

 

Slutter

22. mai, 2020

Hva tenker du på?

Når jeg sender inn dette skjemaet aksepterer jeg Ungdom i Oppdrags personvernerklæring.