© 2017 Ungdom i Oppdrag Skien Email: info@uioskien.no

Adresse: UIO Skien, Kongensgate 1, 3717 Skien, Norge.

MISSION ADVENTURES

Hva er Mission Adventures?

Sammen med venner eller ungdomsgruppa inviterer vi deg med på tidenes sommeropplevelse. Om dere har lyst til å oppleve et nytt land , få uforglemmelige møter med mennesker og ikke minst være med å gjøre en forskjell, da er dette turen for dere. 

Gud inviterer oss alle til å ta del i misjonsbefalingen; å gjøre Han kjent i alle nasjoner. Gjennom å tjene, dele om Jesus, be og elske de vi møter. 

 

I år går turen til enten Latvia, Ukraina eller Hellas. Disse kan du lese mer om lenger ned på siden. Selv om beskrivelsen på destinasjonene ser litt forskjellig ut, så inneholder alle turene møter med folk, tjene med praktisk arbeid og tid til evangelisering på forskjellige måter.  Men før dette så  starter det hele med en 3 dagers "treningsleir" i Skien etterfulgt av 7 dager på tur. 

 

Hjertet vårt er at dere som blir med på Mission Adventures skal bli inspirert til å bli mer lik Jesus, ta nye steg i deres personlige liv med Gud

- og at akkurat DU kan være med å gjøre en forskjell!

PrakTIsk talt

01. APRIL

Frist for påmelding. Vi ønsker billigst mulig billetter og tid til å tilrettelegge tidenes tur for dere!

22.-25. JUNI

Treningsleir i Skien. 3 dager med felleskap, konkurranser, input, digg mat og masse gøy!

25. JUNI- 02. JULI

Vi drar på tur! Vi kjører sammen til flyplassen den 25. juni og reiser. Her er det mulig å ta hjemreisen direkte tilbake til der du bor. 

TIDLIGERE ERFARINGER

BLI MED?

Når jeg sender inn dette skjemaet aksepterer jeg Ungdom i Oppdrags personvernerklæring.

HØR FRA TIDLIGERE DELTAKERE

"Jeg syntes turen var veldig positiv både åndelig og sosialt! Satt stor pris på den halvtimen/timen alene i stillhet med Gud om morgenen, det var en fin måte å starte dagen på! Det var positivt å besøke de ulike kirkene, også all den ulike aktiviteten vi fikk være med på. Turen betydde mye og jeg hadde det kjempe gøy!"

- Amalie

"Turen var kjempegøy og over forventningene bra. Hadde det bra sosialt, og vi opplevde hele tiden noe med Gud. Jeg fikk vokse i troen min. Stilletiden om morgenen var sykt deilig, og fikk stor betydning for meg den dagen og videre framover. Stilletiden er noe jeg har prøvd å få til også etter turen. "

- Eiril